MANOR HOUSE SERVICE

Passion, kvalité och kreativitet

Vi erbjuder allt inom projektering, bygg, design och inredning i kommersiella miljöer; främst hotell, restaurang och nischade kontor.

Våra uppdrag innefattar såväl hela totalprojekt från idé till färdig miljö, som projektledningsuppdrag, design- och arkitekturuppdrag och inköpsuppdrag. 

Vårt team består av projektledare, inredningsarkitekter, inköpare och hantverkare. Det är, förutom våra genomförda projekt, vår breda kompetens som är vår stora stolthet.

Vi förverkligar uppdragsgivarens visioner och önskemål med kreativitet, kvalité och engagemang. Med många års erfarenhet i branschen fullföljer vi alltid våra uppdrag med precision och leveranssäkerhet. Genom vårt stora nätverk och nära samarbete med välrenommerade leverantörer och samarbetspartners håller vi oss alltid uppdaterade för att skapa unika och banbrytande projekt.

Vi älskar projekt där design och kvalité är viktigare än prislappen, samtidigt som vi alltid värnar om värde för pengarna. Det är i unika designprojekt som vi är som allra bäst!